Cases

Hver kunde er unik i deres ønsker om websitets udseende og funktioner. Hos MSi Design sætter jeg en stor ære i at være i stand til at imødekomme kundernes behov, og eksekvere deres vision om deres website. 

helgesorensen.com

Birdphotos by Helge Sørensen; her finder du naturfotografens samling af de bedste billeder i sit portofølje, samt indsigt i hans liv som naturfotograf via blogindlæg og rejser rundt i verden.

Helge Sørensen

"MSi Design har udvist en enestående kreativitet, og sans for detaljer. MSi Design er gået langt for at finde skræddersyede løsninger. Alle mine specifikke ønsker er blevet opfyldt både hurtigt, effektivt og til min store tilfredsstillelse."

dhcon.dk

DH Consulting er et bureau, der laver online marketing for enhver. Ønsker du at få sat gang i trafikken til dit website, så klik på ovenstående og få en uforpligtende snak.

Daniel Hedegaard, Adm. Direktør

"MSi Design har været utrolig selvstændig og fleksibel omkring oprettelsen af mit website. Supportløsningen er jeg meget taknemlig for, da de har efterkommet alle ønsker jeg har haft efter leveringen."

nordikcoffee.com

Nordik Coffee Company sælger iskaffe på flaske, som man selv kan lave derhjemme på under 30 sekunder. Iskaffen fås i flere spændende smagsvarianter.

Mathias Fisker, Partner

"Det har været en fornøjelse at arbejde med MSi Design. Alle vores behov blev mødt og vi er rigtig tilfredse med det endelige resultat. Responstiden var altid hurtig og effektiv og man føler sig hørt som kunde."

finalepoch.com

Jeg fik æren af at lave et website til videospillet Final Epoch. Spillet er af genren Autobattler, og kan spilles både 1 mod 1, eller 2 mod 2.

Dylan McDaniel, Game Designer

Udtalelse mangler. Billede mangler.