SPØRGSMÅL & SVAR

Hvornår er min hjemmeside færdig?

Jeg tager stor stolthed i at gøre en hjemmeside unik og skræddersyet til den enkeltes behov og ønsker. Denne proces kræver tid og samarbejde, derfor skal forventningen være på minimum 10 arbejdsdage. Ekstraordinære tillæg og funktioner vil typisk hæve leveringstiden.

Kan jeg få support på min hjemmeside?

Ved overlevering af hjemmesiden får du et kursus i brugen af Elementor, hvilket giver dig den fundamentalistiske kunnen til at navigere og redigere hjemmesiden. Du kan vælge at tilkøbe support som en service ved siden af, hvis du føler der er behov for det.

Vil hjemmesiden være mobilvenlig?

Størstedelen af besøgende på hjemmesider foregår fra en telefon. At udelukke mobilvenlighed ville være et selvmål uden lige. Hjemmesiden skal være fuldt ud mobilvenlig, og vil være det ved overleveringen.

Skal jeg selv skaffe TEKST OG GRAFIK?

Som udgangspunkt vil jeg anbefale, at du skriver dine egne tekster. Hvis du ikke føler dig komfortabel med det, kan jeg godt gøre det. Jeg kan også skaffe grafiske elementer, hvis du ikke har medier til det. 

Kan jeg selv lave revisioner på hjemmesiden efter overleveringen?

Ikke alene kan du selv gøre det, du vil også blive udstyret til det. Du får et kursus i hvordan du skal befærde dig i back-enden og skabe indhold til front-enden. Hjemmesiden er 100% din egen og derfor har du også 100% frihed til at revidere. 

Er der løbende omkostninger på hjemmesiden efter overleveringen?

Der vil i alle tilfælde være en lille årlig omkostning. Hvis der har været behov for helt ekstraordinære funktioner, så vil dette muligvis skabe årlige/månedlige udgifter. Dette er ganske sjældent, og vil aldrig ske uden dit samtykke.