Website & WEBSHOP

MINIMALISTISK KOMPLEKS KREATIV SMART

INTUITIV GUIDENDE ANDERLEDES RESPONSIV

SIMPEL FUNKTIONEL HURTIG UNIK

Der er mange ord, der beskriver et godt website eller webshop. Hvilke skal beskrive dit?

Elementor er hvad man kalder for en page builder. Det fjerner din kreative bremseklods og åbner døren for en verden af open-source muligheder. Jeg laver eksklusivt mine hjemmesider med Elementor i WordPress. Det gør også arbejdet dramatisk nemmere for dig, når du skal overtage siden.

Når du køber en hjemmeside fra mig, så får du fuld adgang til Elementor Pro for en beskeden pris langt under markedet, og alle de fordele der hører med. Ved overlevering af hjemmesiden vil du også få 1 times undervisning i brugen, så du selv kan lave ændringer og designe fremtidige revisioner. Du kan også købe en support aftale, hvis du foretrækker at jeg skal være dit automatiseret led til at håndtere back-enden. Så kan du koncentrere dig om forretningen, og ikke de tekniske detaljer for dit website.

Hvad definerer et godt website eller webshop?

Design - visualitet, funktionalitet & responsivitet

Et website skal have et blikfangende visuelt design, som skaber din virksomheds branding og giver et æstetisk appel. Det skal også have et intuitivt og funktionelt design, som ikke forvirrer folk. Det skal være hurtigt og nemt at navigere på siden. Og så skal det have et responsivt design, så det tilpasser sig platformen det ses fra, uanset om det er mobil, tablet eller desktop. Vi lever i en digital verden, hvor folk finder et bedre alternativ, hvis de ikke hurtigt kan finde hvad de søger, og det mister du potentielt salg på.

Sikkerhed - GDPR, SSL, Hacking

EU har indført en ny Persondataforordning (GDPR), som stiller skærpede lovkrav omkring beskyttelse af persondata. Dit website skal leve op til de skærpede krav. SSL-certifikat er en kryptering af kommunikationen mellem dine kunders browser og dit website. Det er imperativt, at man har en gyldig certificering, ellers vil Google markere siden som værende usikker, og det bliver et stort tab på omsætningen. Hackers skal også modkæmpes ved at have integreret sikkerhedselementer i designet og holde samtlige plugins opdateret, samt log aktiviteter.

SEO - Søgemaskineoptimering

Når konstruktionen af et website er gjort logisk og logistisk korrekt, har du lagt byggestenene for fundamentet til at blive fundet af søgemaskiner. Dette er et krav, hvis du vil markedsføre dit website. Kode der ikke er opsat korrekt, elementer der påvirker hastigheden, mobilvenligheden er blot nogle af de elementer som kan have negativ indflydelse på din karakter fra Google. Hvis fundamentet er på plads, så har du et solidt udgangspunkt for dit fremadrettet arbejde med din hjemmeside og din online synlighed.

Hvorfor skal du vælge WordPress med Elementor Pro?

Udbredelsen

Cirka hver anden nye hjemmeside der oprettes i dag er i WordPress. Det dækker også over næsten 30% af nær 1 million af de største websites på internettet. 

Up to date

WordPress har frekvente opdateringer, som retter fejl og sikkerhedshuller, og tilføjer nyt indhold som du kan arbejde med. Det giver både tryghed og indhold. 

Open-source

Open-source betyder at hele fællesskabet kan kontribuere til udviklingen. Det giver WordPress en eksponentiel udvikling, og fremtidssikrer produktet.

Integration

Du kan integrere alle mulige features på et WordPress website. For eksempel kan du integrere en webshop direkte på et eksisterende website, uden du skal investere igen.

Få dit eget website i WordPress med Elementor Pro!